Cargando Eventos

« Eventos

  • Este evento ha pasado.

(R)EVOLUCIÓ DIGITAL ENTRE ELS INDUSTRIALS DE LA CONSTRUCCIÓ

noviembre 21 @ 09:00 - 12:00

L’OPEN INDUSTRY és una comunitat online que posa en contacte diferents agents per aixecar projectes col·laboratius, fomentar la innovació empresarial i incorporar avenços en la cadena de producció per a ser més forts, més competitius i més connectats.

És una finestra d’oportunitats a través d’una fira virtual per a la indústria, oberta els 365 dies de l’any i que mostra les capacitats productives del territori (km 0) i dóna a conèixer la tecnologia més puntera (i4.0).

El 21 de novembre de 2023 de 09:15 h a 12:00 h tindrà lloc el MEETING POINT TECNOLÒGIC (R)Evolució digital entre els industrials de la construcció al BMC Business Center. Parlarem sobre com la integració de sistemes pot ajudar en aquesta digitalització del sector i de tots els avantatges i oportunitats de creixement que els pot aportar.

Inscriviu-vos-hi us hi esperem!

Projecte impulsat pels Ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Sabadell i Barberà del Vallès, i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El OPEN INDUSTRY es una comunidad online que pone en contacto diferentes agentes para promover proyectos colaborativos, fomentar la innovación empresarial e incorporar adelantos en la cadena de producción para ser más fuertes, más competitivos y más conectados.

Es una ventana de oportunidades a través de una feria virtual para la industria, abierta los 365 días del año, que muestra las capacidades productivas del territorio (km 0) y da a conocer la tecnología más puntera (i4.0).

El 21 de noviembre de 2023 de 09:15 h a 12:00 h, en el MEETING POINT TECNOLÒGIC «(R)Evolució digital entre els industrials de la construcció» en el BMC Business Center hablaremos sobre cómo la integración de sistemas puede ayudar en esta digitalización del sector y todas las ventajas y oportunidades de crecimiento que les puede aportar.

Inscripciones aquí ¡os esperamos!

Proyecto impulsado por los Ayuntamientos de Sant Quirze del Vallès, Sabadell y Barberà del Vallès, con el soporte de la Diputació de Barcelona